عادت ثروتمندترین مرد جهان

کارلوس اسلیم هلو

ثروتمند شدن , عادت ثروتمندترین مرد جهان
کارلوس اسلیم هلو (Carlos Slim Helu) ثروتمندترین مرد جهان است و مانند سایر مردان بزرگ , آموخته های بسیاری از شکست ها و نا امیدی هایش دارد. پدرش وقتیکه او تنها ۱۳ داشت از دنیا رفت, او بسیار سخت کار می کرد, و برای تهیۀ پول مدرسه کار فراوان با دستمزد ساعاتی پایین انجام می داد.
والدین کارلوس اسلیم هلو در اواسط دهه ۲۰ ازدواج کردند. کارلوس فرزند پنجم از شش فرزند خانواده بزرگ خود محسوب می شود و از همان دوران کودکی هوش و نبوغ خاصی را از خود نشان می داد. در مدرسه نیز وی سرآمد دیگر شاگردان بود و همواره به مطالعه و آموزش مطالب جدبد بسیار علاقمند بود. کارلوس از ابتدای کودکی توسط پدر دانایش با استراتژیها و روش‌های کسب‌وکار آشنا شد و در تمام جنبه‌های کسب‌وکار به مهارت بالایی دست یافت. او در حالی که هنوز یک نوجوان بود در یکی از بانک‌های کشورش سهام می‌خرید و همزمان در شرکت پدرش به کار مشغول بود.

اسلیم, کسی که چهار سال متوالی به عنوان ثروتمندترین مرد جهان شناخته شده است. او بسیاری از کارها را تجربه نمود, و فداکاری های بسیاری کرد تا به موقعیتی که امروز دارد رسید. از مطالعۀ زندگی او,  هفت عادت کلیدی را که باعث موفقیت اش شده است را گردآوری نموده ایم تا برای شما همراهان جملات گرانبها بیان کنیم . من اطمینان دارم که اگر این عادات را در زندگی تان بیاموزید و عملی نمایید, شما هم روزی می توانید ثروتمند باشید.

کارلوس اسلیم (به اسپانیایی: Carlos Slim) (زاده ۲۸ ژانویه ۱۹۴۰ در مکزیکو سیتی) کارآفرین، بازرگان و سرمایه‌دار مکزیکی لبنانی‌تبار است، که بر پایه رتبه‌بندی وال استریت ژورنال، همچنین مجلهٔ فرچون و فوربز، از ماه اوت سال ۲۰۰۷ به‌عنوان ثروتمندترین فرد جهان شناخته می‌شود.
اسلیم نقش عمده‌ای در صنایع ارتباطی در مکزیک و آمریکای لاتین دارد. وی مالک شرکت‌های گروپو کارسو، آمریکا موویل، تلمکس، سانبورنز و تل‌سل محسوب می‌شود.

عادات ثروتمند ترین مرد جهان “کارلوس اسلیم هِلو” :

 


اسلیم می‌گوید: «در زمان شکوفایی اقتصادی به ریاضت ادامه دهید، این امر به پیشرفت شرکت شتاب می‌بخشد. این کار باعث می‌شود تا در زمان بحران، جلوی نیاز شدید برای تغییرات گرفته شود».
چنگیز خان مغول شخصیت محبوب کارلوس اسلیم است. او هر شب تا پاسی از شب بیدار می‌ماند و کتاب‌های تاریخی می‌خواند. شیوه قدرت گرفتن و سیاست‌های اقتصادی او، فرق چندانی با روش چنگیز ندارد. هر دو آرام آرام حمله می‌کنند و ناگهان همه چیز را فتح می‌کنند. بسیاری از اقتصاددانان مکزیک با این شیوه کارلوس اسلیم مخالفند و انحصارطلبی او را سم مهلکی برای اقتصاد مکزیک می‌دانند.
کارلوس اسلیم درباره اصول موفقیت شرکت‌هایش می‌گوید:
ساختارها و سازمان‌های ساده با حداقل سلسله‌مراتب اداری، توسعه فردی و آموزش درون‌سازمانی برای مدیران، انعطاف‌پذیری و تصمیم‌گیری آنی، کار کردن با مزایای شرکت‌های کوچک، ساختارسازی دوباره و به وجود آوردن شرکت‌های واحد از پایه‌های موفقیت است. همیشه به یاد داشته باشید شرکت‌هایی که در سختی زندگی می‌کنند قوی‌ترند و و در شرایط سخت، افراد آن بهتر می‌توانند با مشکلات روبه‌رو شوند.
او در سال ۹۴ نامه‌ای به جوانان نوشت که توصیه‌های فراوانی دا‌شت.
کارلوس اسلیم درباره موفقیت گفت: “موفقیت این نیست که شما کاری را خوب یا حتی خیلی خوب انجام دهید و از دیگران تایید بگیرید. موفقیت یک عقیده بیرونی نیست، یک احساس درونی از خوب بودن است. موفقیت، تعادل روح است و قطعا به احساساتی مانند عشق، خانواده، دوستی، اصالت و راستی نیاز دارد”.
 
منبع :
ویکی پدیا,  باورهای ثروت ساز bavaryar.com ,

خروج از نسخه موبایل