با اراده قوی ؛ ممکن میشود

اراده قوی یعنی تسلط بر خود و مقاومت در برابر مشکلات، سختی ها، ناامیدی و شکست ها. اراده قوی موجب تمرکز نیروها می شود و از توجه به حاشیه جلوگیری می کند. اراده قوی موجب تعیین جهت، تلاش های جهت دار برای انجام کار، افزایش انرژی، اجرا و به پایان رساندن کارها و در نهایت دستیابی به هدف ممکن می شود.
 
انسان با اراده قوی چند فاکتور مهم دارد …

 
اما در مقابل انسان بى اراده اگر چه مى خواهد ولی نمى تواند خواسته هاى خود را اجرا نماید. او با کوچکترین مشکلى از انجام کار، دلسرد و مایوس شده و تلاش جهت تحقق آن را متوقف مى ‏کند.
 

 

در مسیر زندگى بسیارى از افراد هستند که مى خواهند کارهاى فراوانى را انجام دهند، ولى موفق نمى شود، اینها به خاطر نبود یک اراده قوی است. رمز موفقیت انسان هاى بزرگ، در تمام عرصه هاى زندگى به خاطر داشتن اراده قوی است.
 
«غیر ممکن وجود ندارد» این عبارت از گفته های ناپلئون است. اگر غیر ممکن وجود نداشته باشد پس هر کاری امکان پذیر است با اراده قوی غیر ممکن ها ممکن می شود. با این وجود چرا برخی از افراد در کارهایشان ناموفق هستند.
عدم موفقیت آنها دو دلیل عمده دارد:
۱- در پاسخ به مسئولیت ها و فرصت های پیش آمده از خود ثابت قدمی، استواری ، مقاومت و شکیبایی نشان نداده و در اجرای کارها سهل انگاری کرده اند.
۲- راه و روش انتخابی آنها نادرست بوده است. یعنی به جای سنجیدن همه جانبه و دقیق کار و ایجاد امکانات لازم برای انجام آن بلافاصله وارد عمل شده اند.
برای رسیدن به موفقیت باید خیلی تلاش کرد تا به اهداف خود رسید که این نیز مستلزم داشتن یک ایده بزرگ و یک اراده قوی برای اجراست. اگر از هر فرد موفقی راه رسیدن به موفقیت را بپرسید، بدون شک اولین توصیه آنها به شما این خواهد بود : « اراده قوی داشته باشید. »
 

انسان با اراده و محکم بیشتر از آنکه حرف بزند و ادعا کند عمل می کند. او تمام انرژی خود را در جهت هدف و رسیدن به آن متمرکز می کند شکست خوردن و بلند شدن شما را قوی تر می کند قوی تر از نظر روحی، تجربه، دانش و مهارت هایی که بدست آورده اید. انسان محکم و قوی شکایت نمی کند به دنبال مقصر نمی گردد کسی را مقصر نمی داند بلکه خود را مسئول می داند نه کس دیگری و به همین دلیل است که به دنبال راه حلی می گردد تا مشکل را حل کند به جای اینکه به خود مشکل فکر کند به راه حل آن فکر می کند.
 

اراده قوی

داشتن اراده قوی و تصمیم گیری برای شروع کار به خودی خود گامی مثبت است اما اگر بدون مطالعه قبلی و مشورت اقذام کنیم به نتیجه دلخواه نمی رسیم کار بی مطالعه شاید در آغاز به خوبی پیش رود اما زمانی فرا می رسد که با بن بست مواجه می شویم و از آنجا که پیشاپیش چاره ای نیندیشیده ایم، دلسرد و نومید می شویم و اصل هدف را محکوم می کنیم و در نهایت آن را به فراموشی می سپاریم.
نکته مثبت گفته ناپلئون جنبه تلقینی در آن نهفته است او به ما توصیه می کند اراده قوی داشته باشیم، در کارها هراس به دل راه ندهیم که خود امری مطلوب است، اما در عین حال ما را از کار بی مطالعه و نسنجیده دور می کند.
اگر خاطرات ناپلئون را بخوانید متوجه می شوید که او قبل از اجرای هدف هایش ساعت ها و شاید روزها فکر می کرد و پس از سنجش افکار و یافتن راه حل های ممکن دست به عمل می زد. ناپلئون اراده قوی در انجام کارهای سخت داشت برای او « نمی توانم، نمی دانم و نمی شود » ناخوشایند بود. او همیشه در جواب کسانی که این کلمات را بر زبان جاری می ساختند می گفت: « بخواه، اراده کن، یاد بگیر و امتحان کن.»
این گفته او شنیدنی است: «من به هر کاری دست زدم در آن موفق شدم زیرا به دست آوردن موفقیت را ارده کرده بودم. من هرگز در کاری درنگ نکرده ام و این عمل باعث شد که همیشه پیروز شوم.» یعنی با اراده قوی می توان به هر هدفی که می خواهید دست یابید و موفقیت را از آن خود کنید.
 
دکتر دایر در این باره می گوید : 
« دست به دست کردن آدم را در جاده شاید سرگردان می کند و او را جز به خانه ی هرگز به جایی دیگر رهنمون نمی سازد.» سروانتس
دکتر دایر روانشناس مشهوری است که کتاب هایش در سراسر دنیا طرفداران بسیاری دارد.
او در سال ۲۰۱۱ از سوی مجله watkins magazine سومین انسان معنوی تاثیر گذار در دنیا معرفی شد .
نمونه های ارائه شده در کتاب های او برایم بسیار آموزنده و مفید بوده است. دایر در کتاب چگونه شخصیت سالم تر بیابیم می گوید: « من در زندگی هر کاری که خواسته ام را انجام داده ام.» عجب ادعایی! مگر چنین چیزی امکان پذیر است؟ خوشبختانه با خواندن کتابش پی می بریم که گفته اش چندان هم اغراق آمیز نیست.
به نظر او آری گفتن به هر کاری پیشاپیش به معنای انجام نیمی از آن و مثبت اندشی به منزله مصمم شدن و یافتن نیرویی تازه برای حل مشکلات احتمالی است. در جای دیگر می گوید: « من از راه اراده قوی حتی توانسته ام بیماری های جسمی خود مانند سرماخوردگی، خستگی و غیره را درمان کنم.»
دکتر دایر انسانهایی با اراده قوی ، سختکوش، مقاوم، مصمم و استوار اندیشه را می ستاید و در پایان اضافه می کند: «اگر برای حل مشکلات و سختی ها به خود ترس راه دهید خواه، ناخواه روح یأس و ناامیدی موجب عدم اجرای آن کار می شود.»
شاید این گفته دایر برایتان آشنا باشد: «بیشتر مردم از قدرت مغز خویش آگاهی ندارند.» احاطه به نروهای روانی و ذهنی مشوق ما در انجام کار بیشتر است اگر می خواهید جزء بهترین ها باشید همواره با جدیت تلاش کنید کمتر کسی پیدا می شود که با سعی و کوشش و اراده قوی حداقل در چند قدمی موفقیت قرار نگرفته باشد.
 
غیر ممکن، یک افسانه است . همیشه به حقیقت فکر کنید و افسانه را فراموش کنید .
 

اراده زندگی برتر و نیرومندتر در مفهوم ناچیز نبرد برای زندگی نیست، بلکه در اراده جنگ، اراده قدرت و اراده مافوق قدرت است! “نیچه”

خروج از نسخه موبایل